Przyślij Przepis! 04/2014

Co w numerze? Szpinakowa uczta – Rodzina Sieradzkich, Białe Błota; Sałatka z żurawiną – Karolina Kornacka, Opole; Schab pieczony w sosie – Beata Wadlewska, Łódź; Ciasto Jakuba – Dagmara Wąsińska, Kłobuck; Sernik czekoladowy – Sylwia Ładyga, Brzegi, Kartacze z mięsem – Ewelina Kittner, Rybnik

Liczba przepisów: 26

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Mazurek à la tiramisu

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
zupa krem kalafiorowa

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Kalafiorowa zupa krem

Beatka659 Pożywna zupa krem. 45 min

5 (175 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Semifreddo truskawkowe

5 (175 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Semifreddo truskawkowe

kdamas Smak lata! 45 min

4.99 (152 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Frytki

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
,,baranina,, na słodko

4.49 (166 ocen)

Opublikowany w Magazynie
pieczeń

4.49 (166 ocen)

Opublikowany w Magazynie

PIECZEŃ Z JAJKIEM I PIECZARKAMI

aniulek123 Pyszna :)))

4.5 (164 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Terrina w kształcie jajka

4.5 (2 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Mazurek migdałowo kajmakowy

4.94 (159 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Babka piwna

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
jajeczka biszkoptowe

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

jajeczka biszkoptowe

PrzepisyBozeny idealne na Wielkanoc

To może cię zainteresować