Przyślij Przepis! 02/2013

Co w numerze? Roladki z kurczaka - Rodzina Cieplików, Milicz; Mus z szynki i pomidorów - Edward Konkel, Gdynia; Pieczeń rzymska - Joanna Szczepańska, Gdańsk, Czekoladowe serce - Alicja Makowska, Bożków

Liczba przepisów: 22

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Tulipanowy torcik

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Babeczki migdałowe różyczki

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ciasto a la 3 bit

5 (199 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Wuzetka o smaku śliwkowym

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Tort czekoladowy

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Roladki z kurczaka

4.49 (172 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Kapusta  faszerowana

4.49 (172 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Kapusta faszerowana

RedakcjaPP Największą frajdę sprawia mi widok szybko znikających z talerzy potraw. 1 godz. 30 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Mus

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Czekoladowe serce dla najdroższej osoby

4.5 (153 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Krem serowo cebulowy

5 (156 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ananasowiec

4.97 (151 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Barszcz z fasolą i kiełbasą

5 (142 ocen)

Opublikowany w Magazynie
wątróbka z warzywami

4.5 (184 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Schab cytrynowy

4.5 (184 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Schab cytrynowy

joanna30 Pyszny schab z nutką cytryny.

To może cię zainteresować