Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 4/2020

Trudno wyobrazić sobie świąteczną biesiadę bez dobrego domowego pasztetu czy pieczeni. Dzięki przepisom z tego wydania przygotujecie je z łatwością. Dobrze doprawiona sztuka mięsa uświetni niedzielny obiad, a aromatyczny pasztet będzie idealnym dodatkiem do chleba. Drobiowe, wieprzowe, cielęce lub z królika, wybór zależy wyłącznie od Waszych upodobań. Nie zapominamy też o jaroszach, dla których wybraliśmy same pyszności!

Liczba przepisów: 36

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
schab

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Schab pieczony

Anyzkowo Schab pieczony 60 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pasztet z drobiu

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Pasztet z drobiu

luna19 pasztet 1 godz. 30 min

4.49 (146 ocen)

Opublikowany w Magazynie
pasztet z selera

4.49 (146 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Pasztet z selera

izaa_a całkiem smaczny pasztet z selera 30 min

4.48 (156 ocen)

Opublikowany w Magazynie
pasztet

4.41 (157 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Schab pieczony

4.41 (157 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Schab peklowany pieczony

danusia19671 Pyszny domowy schabik na każdą okazję . 1 godz. 30 min

To może cię zainteresować