Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 2/2020

Kluski to jedna z ulubionych potraw Polaków. Nic dziwnego. Są tanie, sycące i łatwe do przygotowania. Niezależnie od kształtu i koloru smakują wyśmienicie, a także apetycznie prezentują się na stole. Bardziej zapracowanym gospodyniom polecamy tradycyjne śląskie, kopytka oraz kładzione. Polane sosem czy okraszone boczkiem z cebulką zadowolą domowników. Na niedzielny obiad podajcie kartacze, knedle albo zupę z kluskami. Będzie pysznie!

Liczba przepisów: 33

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
NADZIANE kluskowe PLACUSZKI

5 (169 ocen)

Opublikowany w Magazynie
kopytka

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Kluseczki z czerwoną soczewicą podane z kiełbaską i cebulką

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
kluski z mięsem

4.5 (150 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Kalafiorowe gnocchi

4.5 (154 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Szpecle z grzybami

4.5 (154 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Szpecle z grzybami

Skotka Szybko, smacznie i do syta. 30 min

To może cię zainteresować