Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 1/2020

W tradycyjnej kuchni naszych mam oraz babć zawsze królowały kotlety. Nie było mowy o porządnym obiedzie, jeśli na stole nie pojawił się złocisty schabowy w chrupiącej panierce, soczysty mielony lub dewolaj. Dziś nieco modyfikujemy te klasyczne przepisy, dodając do mięsa warzywa. To dobrze. Zimowe menu powinno być przecież nie tylko pożywne, ale i zdrowe! Łączmy tradycję z nowoczesnością. Domownicy na pewno będą zadowoleni.

Liczba przepisów: 30

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pożarskie kotlety cielęce z groszkiem

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
kotlet

4.49 (154 ocen)

Opublikowany w Magazynie
kotlety z boczniaków

3.33 (6 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kotlet schabowy

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kotlety wieprzowe z cynamonową nutą

4.49 (182 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Zupa z pulpecikami, pieczarkami i papryką

To może cię zainteresować