Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 7/2019

Uwielbiamy przetwory i to nie tylko za ich smak. Zebrane podczas rodzinnej wyprawy podgrzybki, przy których czyszczeniu i marynowaniu było tyle wspólnej zabawy, przypomną w chłodne dni o tych miłych chwilach. Zawekowane ogórki, papryka czy cukinia w mig odtworzą w naszej pamięci obraz letniego popołudnia spędzonego z przyjaciółmi na działce. Jesteśmy ciekawi, jakie wspomnienia przywołają tegoroczne słoiczki z dżemem.

Liczba przepisów: 28

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Gruszki w syropie z korzenną nutą

4.5 (183 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sałatka szwedzka

4.5 (197 ocen)

Opublikowany w Magazynie
marchewka w octowej zalewie

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sałatka z cukinii

To może cię zainteresować