Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 4/2019

Z nadejściem wiosny, gdy stajemy się bardziej aktywni, warto sięgać po produkty, które mają dużo wartości odżywczych. Kasze to najlepszy wybór! Zawierają cenne minerały, witaminy i błonnik, a do tego są łatwe i szybkie do przygotowania. Popularna jęczmienna poprawia trawienie, kukurydziana wzmacnia serce, a jaglana jest idealna dla osób na diecie bez glutenu. Próbujcie i smakujcie, bo to samo zdrowie!

Liczba przepisów: 27

4.5 (161 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

manna kanapka

4.5 (161 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

MANNA KANAPKA

majka190382 Pyszny deser, na bazie kaszy manny. Nie tylko dla dzieci 60 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kurczak z woka z bulgurem

4 (1 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Chleb gryczany

4.5 (156 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sałatka z kaszy bulgur i kalafiora

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
kurczak z kaszą bulgur i pieczarkami brunatnymi

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kasz po witebsku

To może cię zainteresować