Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 8/2018

O zaletach mięsa z kurczaka nikogo nie trzeba przekonywać: ma dużą wartość odżywczą i jest lekkostrawne. Sposobów na jego przygotowanie jest wiele, bo smakuje wspaniale także w potrawkach, zapiekankach czy sałatkach. Jesteśmy pewni, że z naszych propozycji wybierzecie dania, które na stałe zagoszczą w Waszych jadłospisach.

Liczba przepisów: 22

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pałki kurczaka pieczone z dynią i ziemniakami

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
kotlety

4.99 (168 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sałatka z brokułem i kurczakiem w sosie koperkowym

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Pierś z kurczaka z warzywami

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Pierś z kurczaka z warzywami

Kasia_S na obiad polecam szczególnie 60 min

4.46 (170 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Makaron z kokosowym kurczakiem

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sałatka z awokado

4.48 (147 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-1bv9cgv

4.5 (193 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

kluseczki z mięsemw  delikatnym sosie

To może cię zainteresować