Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 5/2018

Gdy nadchodzi wiosna, sałatki moglibyśmy jeść przez cały dzień – są apetyczne, kolorowe i pełne witamin. Te z dodatkiem kaszy czy sera nasycą na kilka godzin. Świetnie smakują w pracy, na drugie śniadanie (sos warto zapakować do osobnego pojemniczka i polać sałatkę tuż przed podaniem). Na obiad doskonała będzie sałatka z dodatkiem mięsa lub porcja pieczonego mięsa z chrupiącą surówką. Na kolację niezastąpione będą sałatki z ryżem lub makaronem. Zaspokoją głód i nie obciążą żołądka.

Liczba przepisów: 22

4.5 (183 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Wiosenna sałatka "Zielono mi"

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
KOLOROWA SAŁATKA Z FETĄ I KUKURYDZĄ

4.48 (159 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sałatka z ryżem, brokułami i szynką

4.48 (159 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Sałatka z ryżem, brokułami i szynką

Anyzkowo pyszna i lekka 30 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-0kyf4h4

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Ryżowa sałatka z soczewicą

natalia2004 Szybka i zdrowa. 15 min

To może cię zainteresować