Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 3/2018

Lubicie swojską kiełbasę? Ślinka Wam cieknie na myśl o plastrze soczystej, dobrze uwędzonej golonki? Przygotowanie domowych wędlin, pasztetów czy pieczeni wcale nie jest trudne ani czasochłonne. A takie wyroby są zdrowsze od tych kupowanych w sklepach i mają niepowtarzalny smak. Często kojarzą się z dzieciństwem i aromatami, jakie dochodziły z babcinej czy maminej kuchni. W tym zeszycie znajdziecie właśnie takie przepisy, które przywołują najpiękniejsze kulinarne wspomnienia.

Liczba przepisów: 36

4.5 (158 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Domowa wędlina - kaczka z szynkowara

4.5 (187 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Pieczeń drobiowa z niespodzianką

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pasztet z indyka z jabłkami

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pasta...

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
pasztecik

4.49 (168 ocen)

Opublikowany w Magazynie
kiszka pasztetowa

5 (170 ocen)

Opublikowany w Magazynie
domowy smalec

5 (170 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Domowy smalec

czarrna Najlepszy do świeżego pieczywa :)

5 (163 ocen)

Opublikowany w Magazynie
wspaniała domowa wędlina

5 (163 ocen)

Opublikowany w Magazynie

SCHAB SUSZONY W WŁOSKIM STYLU - SMAKU

kiciax1 pyszna domowa wędlina 420 godz.

To może cię zainteresować