Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 2/2018

Zapiekanki są łatwe do przygotowania. Dodajemy nowe składniki, by urozmaicić smak, i eksperymentować z romantycznymi przyprawami. Przyrządzamy je z mięsem na bazie ziemniaków, kaszy, ryżu czy makaronu wspaniale sprawdzają się na sycący zimowy obiad. Bezmięsne mogą być samodzielnym daniem lub ciekawym dodatkiem. Po odgrzaniu nie tracą walorów smakowych. I właśnie za to tak bardzo je lubimy!

Liczba przepisów: 29

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Zapiekanka jaglana z cukinii i łososia

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Zapiekanka makaronowa a la torcik

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
muffiny tostowe

4.5 (162 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Zapiekanka

4.5 (162 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Zapiekanka kalafiorowa

JulkaTomeczek Smaczna, sycąca zapiekanka na obiad dla całej rodziny. 45 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Grzanki z bakłażanem i oliwkami

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Grzanki z bakłażanem i oliwkami

nataliakielek Smaczna przekąska. 30 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Zapiekanka z grzanek i białego sera

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zapiekanka z grzanek i białego sera

Aneta_77 Prosta, tania i syta. 40 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Zapiekanka 3 w 1

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Zapiekanka ziemniaczano-brokulowa z kielbasa

To może cię zainteresować