Przyślij Przepis! Wydanie Specjalne 05/2014

Jeśli uwielbiacie sery i dodajecie je do każdej potrawy, na pewno znajdziecie tu dania, które was zachwycą. Moje serce podbiły tort z cukinią i parmezanem (s. 44) i chłodnik ogórkowy z rokforem (s. 26). Sery dostarczają wielu cennych składników. Jakich? Zajrzyjcie na s. 30.

Liczba przepisów: 26

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-0h58qri

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Proste danie bezmięsne

4.5 (151 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Chrupkie mini pizze.

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Zapiekanka z cukinią.

4.5 (178 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Bakłażan zapiekany z mozzarellą, podany z brązowym ryżem.

4.99 (195 ocen)

Opublikowany w Magazynie
ciasteczka serowe

4.5 (158 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pychotka

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Krem ziemniaczano- porowy

To może cię zainteresować