Kulinarne Hity 6/2017

Dobrze zbilansowana dieta, bogata w witaminy i minerały, to nasza tarcza obronna przeciw wirusom. Zimą warto sięgnąć po niedrogą, a bardzo wartościową kiszoną kapustę. Co z niej przyrządzić, podpowiadamy w temacie numeru. O tej porze roku wyśmienicie smakują też mięsne roladki, najlepiej z sycącym farszem czy nadziewana kaczka. Dopełnieniem takiej uczty będzie kawałek domowego ciasta z kremem.

Liczba przepisów: 39

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Camembert z orzechami i migdałami w miodzie

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Cynamonowe bułeczki

4.5 (150 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sernik kawowy z pieguskami

4.5 (178 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sałatka z wędzonym serem

4.5 (178 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Sałatka z wędzonym serem

czarrna Chrupiące, zielone śniadanie :) 30 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Zupa krem z batatów

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zupa krem z batatów

czarrna Zupa krem ze słodkich ziemniaków 40 min

To może cię zainteresować