Kulinarne Hity 5/2017

Pierogi z kapustą, zupa grzybowa czy kluski z makiem to dania, bez których nie wyobrażamy sobie Bożego Narodzenia. W tym roku prym na świątecznym stole będą wiodły również ryby. Obowiązkowo pojawią się też sałatki. Ze słodkości przygotujcie ciasto piernikowe z dynią i sernik orzechowy. Życzymy Wam, Drodzy Czytelnicy, smacznych i radosnych Świąt.

Liczba przepisów: 41

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Wołowina pieczona z czarną soczewicą

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Wołowina pieczona z czarną soczewicą

czarrna Syty, aromatyczny obiad :) 2 godz.

4.5 (164 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

warzywny miks z ryżem i salami

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Orientalne rolady wołowe

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Orientalne rolady wołowe

czarrna Roladki wołowe w wersji orientalnej 2 godz.

3 (1 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Skrzydełka z kurczaka w sosie barbeque

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Tarta z warzywami

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Tarta z warzywami

nataliakielek Moje ulubione śniadanie - szybkie i smaczne. 40 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kaczka z żurawiną i pomarańczami

4.48 (149 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ziemniaki z cheddarem, gorgonzolą i salami

4.5 (169 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Zapiekanka kebab - gyros

To może cię zainteresować