Kulinarne Hity 3/2017

Zapraszamy na kulinarną wyprawę w rejon Morza Śródziemnego. Owoce morza, lasagne, pizza czy risotto to potrawy, które warto podać na wakacyjny obiad. Lato wykorzystajmy też do przygotowania kilku słoików: pesto, chutney czy relish doskonale komponują się z makaronami i mięsem. Jak zwykle nie zabraknie słodkości. Będzie beza z kremem patissiere, ciasto szpinakowe i miętowy sernik.

Liczba przepisów: 40

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Domowa ricotta

4.45 (199 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pasztet z selera

4.45 (199 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Pasztet z selera

karolabyd Pyszny wegetariański pasztet nie tylko na święta 2 godz.

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sałatka z kurczakiem, ananasem, pestkami dyni i czarnuszką

4.5 (193 ocen)

Opublikowany w Magazynie
mielona wołowina z ryżem

4.91 (220 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Schab peklowany pieczony (domowa wędlina)

To może cię zainteresować