Kulinarne Hity 2/2017

​Zachęcamy do eksperymentów z ciastem francuskim. Jest niezastąpione, gdy trzeba w kilka chwil przygotować kolację albo przekąskę, świetnie sprawdza się też w słodkich wypiekach. Na wiosenną kolację proponujemy zestaw pysznych sałatek, które można urozmaicić majonezem z awokado. Jak zwykle nie zapominamy o łasuchach. Będą ciepłe lody i tradycyjny drożdżowiec z rabarbarem.

Liczba przepisów: 41

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Sernik z ricotty z czekoladą

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Sernik z ricotty z czekoladą

ewaeu Pyszny serniczek , pyszny deserek. 2 godz.

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Zawijaski omletowe z szynką i selerem

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-228bxlt

4.49 (165 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

image-1b8aufc

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-21x7yoh

To może cię zainteresować