Zupa z czerwonej fasoli i suszonych warzyw

5 (149 ocen)

Smaczna , zdrowa zupa

Składniki:

  • 2,5 l bulionu drobiowego

    250 g czerwonej fasoli

    1 garść suszonej marchewki

    1 garść suszonej pietruszki

    1 garść suszonego selera

    1 garść suszonego pora

    125 ml śmietany creme fine

    1 łyżka soli

    1 łyżka vegety śródziemnomorskiej
Wystaw ocenę:

5 (149 ocen)

Zobacz również:

Zupy

Zupa z czerwonej fasoli i suszonych warzyw - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolę namoczyć w zimnej wodzie i odstawić na noc .

    Do gotującego się bulionu dodać fasolę i suszone warzywa , gotować do miękkości .

    5 minut przed końcem gotowania wlać śmietanę creme fine .

    Zupę doprawić solą i vegetą śródziemnomorską .
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować