Zupa pomidorowa na rosole

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Poniedziałkowa zupa pomidorowa na rosole. Do zupy dodałam makaron który mi został z poprzedniego dnia.

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • domowy rosół z warzywami około 1,5 litra
    2 łyżki koncentratu pomidorowego
    0,5 szklanki wody do koncentratu pomidorowego
    36 dag ugotowanego makaronu
    listki zielonej pietruszki
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Zupy

Zupa pomidorowa na rosole - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Garnek z rosołem ( około 1,5 litra ) stawiamy na gazie i zagotowujemy. W międzyczasie mieszamy koncentrat pomidorowy z wodą.
    Listki pietruszki myjemy i kroimy na drobno.Do gotującego się rosołu wlewamy koncentrat pomidorowy i gotujemy przez chwilę, następnie dodajemy ugotowany makaron.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Gotowanie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować