Zupa koperkowa z filetem z kurczaka

4.5 (187 ocen)

Jestem na diecie. Jedząc taką zupę dostarczam dużo witamin i mało kalorii swojemu organizmowi.

Składniki:

  • duży pęczek koperku
    marchew
    pietruszka
    pół cebuli
    kilka ziemniaków
    filet z kurczaka
    czosnek granulowany, papryka w proszku, pieprz, vegeta , sól
Wystaw ocenę:

4.5 (187 ocen)

Zobacz również:

Zupy Zupa koperkowa

Zupa koperkowa z filetem z kurczaka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kurczaka umyć, osuszyć, pokroić w małe kawałki. Natrzeć przyprawami, odstawić na godzinę.
  • 2. Warzywa umyć, obrać. Pokroić w kawałki, zalać 1,5 l wody. Włożyć fileciki, gotować do miękkości. Wyjąć ugotowane mięso. Zblendować na gładką masę , dodać posiekany koperek, a na wierzchu ułożyć kawałki mięsa.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować