To propozycja dla zapracowanych. Takie wrapy można zrobić zaledwie w
kilka minut i smakują wybornie. Dodatek ogórka kiszonego sprawia, że
mają unikalny smak.
10 min
Dla 4 osób
Łatwy
Składniki:
Kilka placów tortilla
Około 15 dag plastrów wędzonej szynki drobiowej
Małe opakowanie sera camembert
2 pomidory
Papryka czerwona
Pół słoiczka ogórków kiszonych
Czerwona cebula
Musztarda
Majonez
Wrapy z ogórkiem kiszonym i camembertem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.1. Pomidory, paprykę umyj i pokrój na podłużne kawałki. Cebulę
obierz i potnij na plasterki. Ogórki i camemberta pokrój na niewielkie
kawałki.
2. Placki tortilla posmaruj cienką warstwą musztardy i majonezu. Wyłóż
plasterki szynki , kawałki sera oraz rozłóż kawałki warzyw. Zwiń w
rulon . podgrzewaj w opiekaczu kilka minut.
Komentarze