Wiosenna sałatka

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 7 osób
  • Łatwy

Wiosenna sałatka ze swojskim szpinakiem, rzodkiewką, jajkami i pomidorkami koktajlowymi.

  • 20 min
  • Dla 7 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Spora garść szpinaku
    Cztery rzodkiewki
    Dwa jajka
    Garść pomidorków koktajlowych
    Sól
    Pieprz
    Oliwa z oliwek
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Jajko

Wiosenna sałatka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Dokładnie umyć liście szpinaku, oderwać ogonki, osuszyć. Jajka ugotować na twardo. Rzodkiewkę umyć, obrać w plasterki. Umyć pomidorki koktajlowe, przekroić na pół. Ugotowane jajka pokroić na ćwiartki. Wszystkie składniki dodać do miski, posolić, popieprzyć, polać łyżką oliwy z oliwek, delikatnie wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Pomidor Rzodkiewka Szpinak

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować