Wieniec z Frankurtu to klasyka niemieckiego cukiernictwa. Torcik symbolizuje koronę cesarską, otoczka z krokantu to złoto, a kandyzowane wisienki ozdobne rubiny. Ciasto uchodzi za arcydzieło cukiernicze i dlatego ma być wykonane z najlepszych składników. Do maślanego- kremu, którym przełożony jest tort, zabroniono używać margaryny.
Edyta Guhl
2/3. Wieniec z Frankfurtu
Wieniec z Frankurtu to klasyka niemieckiego cukiernictwa. Torcik symbolizuje koronę cesarską, otoczka z krokantu to złoto, a kandyzowane wisienki ozdobne rubiny. Ciasto uchodzi za arcydzieło cukiernicze i dlatego ma być wykonane z najlepszych składników. Do maślanego- kremu, którym przełożony jest tort, zabroniono używać margaryny.
Edyta Guhl
3/3. Wieniec z Frankfurtu
Wieniec z Frankurtu to klasyka niemieckiego cukiernictwa. Torcik symbolizuje koronę cesarską, otoczka z krokantu to złoto, a kandyzowane wisienki ozdobne rubiny. Ciasto uchodzi za arcydzieło cukiernicze i dlatego ma być wykonane z najlepszych składników. Do maślanego- kremu, którym przełożony jest tort, zabroniono używać margaryny.