Rzodkiewkowa sałatka z jajkiem

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Smaczna i tania sałatka z niewielu składników. Pęczek rzodkiewek, jajko, szczypiorek i przyprawy. Świetna propozycja na przekąskę. Polecam.

  • 30 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 pęczek rzodkiewek
    1 jajko ugotowane na twardo
    2 łyżki pokrojonego szczypiorku
    oliwa
    sól do smaku
    pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Jajko

Rzodkiewkowa sałatka z jajkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rzodkiewki dokładnie myjemy. Liście kroimy na drobno, a rzodkiewki w dużą kostkę. Szczypiorek myjemy i osuszamy, kroimy na drobno. Jajko obieramy i kroimy w sporą kostkę. Na talerzu układamy pokrojone liście, rzodkiewki, jajko, szczypiorek. Polewamy oliwą i oprószamy przyprawami.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować