Surówka z kiszoną kapustą

5 (164 ocen)

  • 20 min

Moc witamin i minerałów na talerzu. Kiszona kapusta ( wit.C), marchew ( wit. A i Beta-karoten), jabłko ( potas, źródło błonnika ) Samo zdrowie.

  • 20 min

Składniki:

  • - pół opakowania kiszonej kapusty ( ok 250g)
    - jedna duża marchew
    - jedno średniej wielkości jabłko
    - sól i pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

5 (164 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z kiszoną kapustą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę odsączyć z wody, i drobno pokroić. Marchew i jabłko obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Połączyć ze sobą składniki w miseczce, dodać sól i pieprz wg uznania i wszystko wymieszać. Gotowe.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować