Surówka z kapusty pekińskiej, pomidora i sera pleśniowego

0 (0 ocen)

  • 5 min

Bardzo szybka i łatwa w przygotowaniu.

  • 5 min

Składniki:

  • 1/4 główki małej kapusty pekińskiej,
    1 pomidor śliwkowy,
    40 g (1/3 op.) sera z białą pleśnią (u mnie ser pleśniowy z dodatkiem orzecha),
    3 łyżki ulubionego sosu czosnkowego,
    szczypiorek,
    sól, pieprz.
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Surówki Ser

Surówka z kapusty pekińskiej, pomidora i sera pleśniowego - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę poszatkować. Pomidora i ser pokroić w kostkę. Całość połączyć ze sosem czosnkowym, wkroić szczypiorek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
    Gotowe - smacznego :-)

Porady

Do sałatki można dorzucić co nam wyobraźnia (bądź lodówka :-) podpowiada) np. kabanosa czy parówkę.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta pekińska Pomidor Sery Ser pleśniowy

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować