Surówka z kapusty pekińskiej

4.5 (187 ocen)

Surówka z kapusty pekińskiej, może być doskonałym uzupełnieniem każdego dania obiadowego.

Składniki:

  • - pół główki kapusty pekińskiej;
    - 1 marchewka;
    - 1 jabłko;
    - mała cebula;
    - sól;
    - pieprz;
    - majonez.
Wystaw ocenę:

4.5 (187 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z kapusty pekińskiej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę umyć, osuszyć i posiekać. Marchew i jabłko umyć, obrać i zetrzeć na tarce. Cebulkę drobno pokroić. Wszystko razem połączyć, przyprawić solą i pieprzem, dodać majonez do smaku. Dokładnie wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta Kapusta pekińska

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować