surówka z kapusty pekińskiej

4.5 (178 ocen)

  • 10 min

Szybka i smaczna surówka dla 4 osób

  • 10 min

Składniki:

  • pół kapusty pekińskiej,
    ćwierć dużego pora,
    duża marchewka,
    ćwierć dużego selera,
    kilka łyżek kukurydzy,
    sól, pieprz, oliwa z oliwek
Wystaw ocenę:

4.5 (178 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z kapusty pekińskiej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę poszatkować, pora pokroić na półplasterki, marchewkę i seler zetrzeć na grube wiórki. Warzywa połączyć, doprawić i polać oliwą z oliwek.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kukurydza Oliwa z oliwek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować