Surówka z kapusty pekińskiej

4.5 (178 ocen)

  • 15 min

szybka i smaczna surówka

  • 15 min

Składniki:

  • 1 mała kapusta pekińska
    1 marchewka.
    1/2 pęczka rzodkiewek
    1 średnia cebula
    3 łyżki majonezu
    1 garść natki pietruszki
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (178 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Surówki Przystawki Majonez

Surówka z kapusty pekińskiej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę poszatkować. Marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
    Rzodkiewkę pokroić nożem na mniejsze cząstki.
    Cebulę pokroić w drobną kosteczkę.
    Natkę posiekać.
    Wszystkie składniki wymieszać razem z majonezem, doprawić solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Kapusta pekińska Rzodkiewka Sałata

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować