Surówka z czerwonej kapusty

4.5 (167 ocen)

  • 20 min

Bardzo prosta i smaczna surówka

  • 20 min

Składniki:

  • * 1/2 główki małej czerwonej kapusty
    * 3 łyżki śmietany 18%
    * 3 łyżeczki chrzanu
    * sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (167 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z czerwonej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • czerwona kapusta 1. Kapustę poszatkować, włożyć do miski. Śmietanę wymieszać z chrzanem, przełożyć do kapusty, wymieszać, doprawić do smaku pieprzem, solą i gotowe :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować