Surówka z białej rzodkwi na słodko

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Surówka z białej rzodkwi, to chyba jedna z lepszych, smacznych i intensywnych dodatków do dań głównych. Postanowiliśmy zrobić słodkie połączenie, które idealnie przypasowało do pieczonego fileta z kaczki.

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 500 g białej rzodkwi
    10 sztuk liczi z puszki
    1 pęczek natki pietruszki
    2 łyżki majonezu
    1 łyżka śmietany

Surówka z białej rzodkwi na słodko - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Surówka z białej rzodkwi na słodko 1. Rzodkiew ścieramy na dużych oczkach.
    Liczi odcedzamy, kroimy w kostkę.
    Całość łączymy z posiekaną natką, majonezem i śmietaną.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy