Stek z tuńczyka

4.5 (165 ocen)

  • 20 min

Prosto , szybko, pysznie. A jak mogłoby być skoro to przepis Magdy Gessler

  • 20 min

Składniki:


  • stek z tuńczyka ok. 200 g , 2 cm grubość
    suszony rozmaryn
    pieprz kolorowy
    oliwa z oliwek
    sól
    cytryna
Wystaw ocenę:

4.5 (165 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Stek z tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Stek z tuńczyka 1. Marynata : wymieszałem oliwę z rozmarynem, solą i zmielonym pieprzem.
    Posmarowałem marynatą steki z obu stron. Odstawiłem na 15 minut.
    Patelnię grillową mocno rozgrzałem. Smażyłem tuńczyka po minucie z obu stron.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować