Sorbet truskawkowy

5 (156 ocen)

Idealne ochłodzenie

Składniki:

  • Około 200 g truskawek
    2 łyżki jogurtu naturalnego
    1 łyżeczka soku z cytryny
Wystaw ocenę:

5 (156 ocen)

Zobacz również:

Desery Przystawki

Sorbet truskawkowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Truskawki umyj, osusz i dokładnie odszypułkuj
  • 2. Włóż do miski, dodaj jogurt, sok z cytryny i wszystko razem zmiksuj.
  • 3. Przełóż do pojemniczków i wstaw do zamrażalnika na około 1,5 godziny.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Truskawki

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować