SOCZYSTY SCHAB PO PARYSKU

4.5 (142 ocen)

  • 15 min

jest bardzo dużo przepisów na schab po parysku ... mój jest bardzo łatwy i pyszny ... schab jest soczysty i bardzo pyszny , inny niż tradycyjny schabowy w panierce ...

  • 15 min

Składniki:

  • 100 gram schabu
    1 jajko
    1 łyżka mąki pszennej
    sól
    pieprz
    3 łyżki oleju do smażenia
Wystaw ocenę:

4.5 (142 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Soczysty schab po parysku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • schab 1. Schab rozbijamy , przyprawiamy solą oraz pieprzem , panierujemy w mące a nastepnie w rozmąconym jajku ,smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor na średnim ogniu , jak zostało nam jajko można dolać do smażącego się kotleta ... podajemy z czym mamy ochotę :)

    Smacznego:)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować