SMAŻONY SER CAMEMBERT

4.5 (180 ocen)

  • 15 min

Oryginalny Camembert jest produkowany z niepasteryzowanego mleka krowiego.Charakteryzuje się łagodnym,lekko słonym,zbliżonym do sera brie smakiem.Doskonale smakuje z wingronami, melonem i winem.

  • 15 min

Składniki:

  • ser camembert
    jajko
    tarta bułka
    sól
    pieprz
    żurawina
Wystaw ocenę:

4.5 (180 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Smażony ser camembert - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • camembert w jajku 1. Ser obtoczyłam w roztrzepanym jajku.
  • camembert w tartej bułce 2. A następnie w tartej bułce.
  • smażony camembert 3. Smażyłam na patelni dodając niewielką ilość oliwy.
  • smażony camembert 4. Podawałam z żurawiną.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować