Śledzie z jajkiem w śmietanie

4.5 (158 ocen)

  • 10 min

Śledzie z jajkiem w śmietanie

  • 10 min

Składniki:

  • 500 g filetów śledzi
    4 łyżki majonezu ( kielecki )
    2 łyżki śmietany
    szczypior
    3 cebule
    ogórek kiszony
    3 jajka
    3 łyżki groszku zielonego
Wystaw ocenę:

4.5 (158 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Śledzie z jajkiem w śmietanie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Śledzie z jajkiem w śmietanie 1. Śledzie pokroić w plasterki, przełożyć do miski. Cebulę posiekać w piórka, ogórka w plasterki, dodać do śledzia.
    Jajka ugotować na twardo, pokroić w ćwiartki. Wszystko wymieszać z majonezem i śmietaną, posypać posiekanym szczypiorkiem..................




    Smacznego
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować