sałatka żydowska

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

szybka i pyszna

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 jajka ugotowane na twardo
    5 ziemniaków ugotowanych w mundurkach
    2 cebule
    odrobina szczypiorku
    3-4 łyżki majonezu
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Jajko

Sałatka żydowska - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. jajka i ziemniaki obieramy, kroimy je w kostkę. Cebulę i szczypiorek siekamy. Wszystko mieszamy z majonezem, przyprawiamy solą i pieprzem. Wstawiamy na 20 minut do lodówki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Sałata Ziemniaki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować