Sałatka z tuńczykiem, brązowym ryżem i marynowanym imbirem

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Egzotyczna i pyszna

  • 30 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Słoiczek marynowanego imbiru
    Po pół słoika marynowanego:
    Groszku
    Kukurydzy
    Marchewki
    Puszka tuńczyka w oleju
    Torebka ugotowanego brązowego ryżu
    3 korniszony
    Po łyżeczce tymianku i oregano
    Sól
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Sałatka z tuńczyka

Sałatka z tuńczykiem, brązowym ryżem i marynowanym imbirem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kukurydzę, groszek i marchew odsączamy z zalewy i wkładamy do miski. Dodajemy
    tuńczyka z zalewą , oraz lekko posiekany imbir. Korniszony kroimy w drobną kosteczkę. Wszystkie warzywa mieszamy z ryżem. Dodajemy zioła oraz sól. Mieszamy i odstawiamy w chłodne miejsce.

Porady

Sałatka najlepiej smakuje następnego dnia kiedy smaki się przegryza

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować