Krem jogurtowo - kokosowy do naleśników

0 (0 ocen)

  • 40 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Zapraszam na pyszny krem do naleśników. Przygotowany z jogurtu, serka waniliowego i wiórków kokosowych. Dla smaku dodałam pastę waniliową. Polecam.

  • 40 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 220 g jogurtu śmietankowego
    140 g serka homogenizowanego waniliowego
    8 łyżek wiórków kokosowych
    1 duży cukier waniliowy
    1 łyżeczka pasty waniliowej
    1 łyżka cukru pudru
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Desery Dodatki Krem Krem jogurtowy Pasty

Krem jogurtowo - kokosowy do naleśników - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • s 1. Do miseczki przekładamy jogurt śmietankowy oraz serek homogenizowany waniliowy.
    Następnie wsypujemy cukier waniliowy, cukier puder i wiórki kokosowe. Dodajemy pastę waniliową i mieszamy do połączenia. Odstawiamy na około 30 minut do lodówki aby krem lekko zgęstniał. Gotowy krem podajemy do naleśników.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować