Surówka z kapusty kiszonej i marchewki

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Zapraszam na smaczną surówkę z kapusty kiszonej z dodatkiem marchewki. Polecam do obiadu.

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 solidne garście kiszonej kapusty
    2 marchewki
    1 mała czerwona cebula
    1 łyżka oleju
    1 łyżeczka kminku
    sól do smaku
    pieprz do smaku
    cukier do smaku
    ocet jabłkowy 6 % do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Surówki Kapusta kiszona Dodatki

Surówka z kapusty kiszonej i marchewki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę odciskamy z płynu i kroimy na drobno, przekładamy do miski. Marchewki obieramy i myjemy, ścieramy na tarce do miski z kapustą. Cebulę obieramy i kroimy w kosteczkę, przekładamy do miski. Doprawiamy do smaku i mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta kiszona Cebula Kminek Marchewka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Bez gotowania Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować