Pasta z wędzonej makreli z jajkiem i cebulką

4.48 (184 ocen)

Pyszna pasta na kanapki.

Składniki:

  • 1 makrela wędzona
    2 jajka ugotowane na twardo
    1 mała cebula
    2 łyżki majonezu
    1 łyżka koncentratu pomidorowego
    do smaku sól
    do smaku pieprz czarny mielony
Wystaw ocenę:

4.48 (184 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty

Pasta z wędzonej makreli z jajkiem i cebulką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę obrać ze skóry i ości, rozdrobnić widelcem. Jajka i cebulę pokroić w drobna lub średnią kostkę. Wszystko dokładnie wymieszać. Dodać majonez oraz koncentrat pomidorowy, doprawić solą i pieprzem i znowu dokładnie wymieszać. Podawać z pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cebula Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wędzenie Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować