Pasta z tuńczykiem i rzodkiewką

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Pyszna pasta z tuńczykiem i rzodkiewkami. Idealna do świeżego pieczywa, krakersów czy mac.

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 150 g steku z tuńczyka w oleju lub kawałki tuńczyka
    2 ogórki konserwowe
    4 rzodkiewki
    10 dag sera żółtego tartego
    1 szalotka
    Sól i pieprz do smaku
    1 łyżeczka jogurtu naturalnego
    1 łyżka majonezu
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z tuńczykiem i rzodkiewką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Stek z tuńczyka odcedzam . Dodaję do miski. Ogórki i szalotkę drobno siekam. Dodaję do miseczki. Rzodkiewki myję i drobno siekam dodaję do tuńczyka.

    Ser żółty trę na małych oczkach dodaję do pozostałych składników. Doprawiam solą i pieprzem, dodaję jogurt i majonez. Mieszam.

    Podaję z ulubionym pieczywem
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Bez gotowania Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować