Pasta z tuńczyka z jajkiem i szczypiorkiem

4.5 (181 ocen)

  • 20 min

Szybkie, zdrowe i smaczne śniadanko!

  • 20 min

Składniki:

  • 1 puszka tuńczyka w oleju
    2 jajka
    pęczek szczypiorku
    sól
    pieprz
    ocet winny
Wystaw ocenę:

4.5 (181 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka z jajkiem i szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo( ok 10 min.), obrać, pokroić w drobną kostkę lub rozgnieść widelcem. Wymieszać z odsączonym z zalewy tuńczykiem
    i posiekanym szczypiorkiem. Doprawić solą, pieprzem, kilkoma kroplami octu i gotowe!

Porady

Podawać ze świeżym pieczywem. Zamiast szczypiorku można także użyć cebulki.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować