Pasta z tuńczyka z jajkiem i ogórkiem

4.41 (184 ocen)

  • 15 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Pycha! Pycha! Pycha!
Jedna z moich ulubionych.
Idealna na chrupiącą bułę.

  • 15 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 puszka tuńczyka
    pół małej czerwonej cebuli
    1 ogórek konserwowy
    2 jajka ugotowane na twardo
    1 łyżka majonezu
    1 łyżeczka musztardy
    sól, pieprz
    opcjonalnie koperek/szczypiorek
Wystaw ocenę:

4.41 (184 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z tuńczyka z jajkiem i ogórkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka odsączyć na sitku.
    Cebulę, ogórek i jajka drobno posiekać.
    Połączyć składniki, dodać majonez, musztardę oraz przyprawy.
    Pasta jest idealna po paru godzinach spędzonych w lodówce.
    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować