PASTA Z TUŃCZYKA

4.5 (176 ocen)

  • 20 min

Szybka i łatwa pasta z tuńczyka . Idealna na śniadanie :)

  • 20 min

Składniki:

  • 6 jajek ugotowanych na twardo
    1 puszka tuńczyka w oleju
    1-2 łyżki majonezu
    1 mały pęczek koperku
    pieprz
    sól
Wystaw ocenę:

4.5 (176 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Do wysokiej miski wrzucamy jajka , tuńczyka i dodajemy majonez.
  • 2. Wszystko razem blendujemy na gładką masę.
  • 3. Drobno siekamy koperek , dodajemy do pasty .
  • 4. Dodajemy sól i pierz. Wszystko razem mieszamy.

Porady

Najlepiej podawać ze świeżą bagietką

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować