Pasta z tuńczyka

4.5 (183 ocen)

  • 15 min

Pasta z tuńczyka z domową bagietką mniam, dla nas rewelacja szybciej znikała niż ja przygotowywałam bagietki :)

  • 15 min

Składniki:

  • puszka tuńczyka w sosie własnym 185 g
    serek topiony 100 g
    2 jajka ugotowane na twardo
    kilka pieczarek marynowanych 6 sztuk
Wystaw ocenę:

4.5 (183 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ugotowane jajka siekamy dodajemy pieczarki, serek topiony oraz odsączonego tuńczyka. Ja dałam jeszcze 2 łyżki marchewki z cebulą ze słoiczka od pieczarek marynowanych.
    Wszystko razem miksujemy blenderem na gładką masę, możemy dodać posiekany szczypiorek.
    Podajemy ze świeżym pieczywem.

    SMACZNEGO
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować