Pasta z ryby wędzonej

4.49 (181 ocen)

  • 30 min

Pasta jest idealna do kanapek na śniadanie lub kolację, może również być podawana jako przekąska.

  • 30 min

Składniki:

  • - 1 ryba wędzona
    - 1 duży ogórek kiszony
    - 2 ugotowane jajka
    - pęczek szczypiorku
    - sól
    - pieprz
    - 2 łyżki majonezu
Wystaw ocenę:

4.49 (181 ocen)

Zobacz również:

Ryba Jajko Pasty

Pasta z ryby wędzonej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę wędzoną oddzielamy od ości. Ogórek kroimy w drobną kosteczkę. Ugotowane na twardo jajka ubieramy ze skorupek i drobno kroimy. Szczypiorek myjemy i drobno szatkujemy. Dodajemy majonez, sól oraz pieprz wszystko dokładnie mieszamy na gładką pastę.
    Smacznego!!!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Ryby

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować