Pasta z makreli wędzonej z jajkiem i ogórkiem

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 4 osób

Idealna pasta na śniadanie lub kolację.

  • 20 min
  • Dla 4 osób

Składniki:

  • 1 makrela wędzona
    2 jajka ugotowane na twardo
    4 ogórki kiszone
    2 łyżki majonezu
    pęczek szczypiorku
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z makreli wędzonej z jajkiem i ogórkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę obrać ze skóry i wyjąć ości. Ogórki i obrane jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać makrelę, drobno pokrojony szczypiorek, majonez i doprawić do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela wędzona

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować