Pasta z jajek, szczypiorku i kiszonego ogórka

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Idealna pasta śniadaniowa, czyli jajka, ogórek kiszony i szczypiorek. Daje energię a przy tym smakuje.

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 jajka
    1 ogórek kiszony
    pęczek koperku
    1-2 łyżeczki majonezu
    sól, pieprz cytrynowy

Pasta z jajek, szczypiorku i kiszonego ogórka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta z jajek, szczypiorku i kiszonego ogórka 1. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i ugniatamy widelcem. Ogórek i szczypiorek drobno kroimy. Wszystko łączymy ze sobą, dodajemy majonez, sól i pieprz cytrynowy ( można dać zwykły, ale cytrynowy podkręca smak). Pyszna i pożywna pasta.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy