Pasta z jajek i szprotek w sosie pomidorowym

4.97 (159 ocen)

  • 30 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Szybka w wykonaniu pasta z jajek i szprotek w sosie pomidorowym.Fajna na śniadanie czy kolację.W sam raz na piątek:)

  • 30 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 5 jajek
    puszka szprotek w sosie pomidorowym (300g)
    100 gram żółtego sera
    łyżka majonezu
    łyżka ketchupu
    sól,pieprz
Wystaw ocenę:

4.97 (159 ocen)

Zobacz również:

Ketchupy Jajko Majonez Pasty

Pasta z jajek i szprotek w sosie pomidorowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo.Przeciskamy przez szatkownice do jajek(lub kroimy w kosteczkę),do jajek wsypujemy śledzie-mieszamy widelcem,dodajemy starty na grubym tarle żółty ser,majonez,ketchup i sol i pieprz do smaku.Mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Jajka Ketchup

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować