Pasta z jajek i awokado

4.5 (177 ocen)

Jest to kolejna pasta, która za sprawą jajek kojarzy mi się z Wielkanocą :)

Składniki:

  • - 2 jajka;
    - 1 dojrzałe awokado;
    - kawałeczek ogórka;
    - 1 łyżeczka soku z cytryny;
    - szczypiorek;
    - sól;
    - pieprz.
Wystaw ocenę:

4.5 (177 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty

Pasta z jajek i awokado - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotuj na twardo. Ugotowane i ostudzone jajka, a także awokado oraz ogórka, obierz i zetrzyj na tarce, na małych oczkach. Połącz w miseczce z sokiem z cytryny, przyprawami oraz bardzo drobniutko posiekanym szczypiorkiem. Wymieszaj. Najlepsza ze świeżym pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Awokado Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wielkanoc Wielkanoc

Podobne przepisy

To może cię zainteresować